PRESENTACIÓ

Marta Llobet Turallas (directora de Kosment)

 

Laboralment vinc del món de la publicitat, on ja en aquells moments  escoltava als meus clients i els feia una mica de teràpia.
Tot el que comporta treballar en el món de la publicitat i tot l’estrés que suposa (èxits, fracassos, exigències, control, pressions, conflictes…etc) va fer que començés a fer ioga i meditació, i la veritat
és que això em va salvar, ja que vaig poder ser conscient dels meus pensaments, emocions,sentiments, reaccions i actes..i veure que tot això ho podia canviar, em va donar una altre perspectiva  i també un gran equilibri mental i emocional.
A partir del ioga i la meditació em dono compte dels grans beneficis del riure i junt amb una altre persona montem una empresa de rissoteràpia que es deia RiureB.

Durant 8 anys vaig compaginar la meva empresa de publicitat i també la de rissoteràpia  la qual em va proporcionar molts bons moments i em vaig donar compte de que parlar i acompanyar a les persones amb els seus conflictes emocionals, em produïa una gran satisfacció.

És per això, que com que sóc una persona que m´’agrada molt aprendre, en l’any 2008, m’interesso per la teràpia PNL (Programacio Neuro Linguística), i vaig fer els dos anys per tenir el màster i poder-me establir com a terapeuta emocional.

Recordaré sempre la meva primera pacient.Una dona de 63 anys que feia 20 anys que estava amb ansietat , depressió i havia anat psiquiatres i també amb psicòlecs. No us negaré  que tenia una mica de por devant d’aquesta primera visita, però també és veritat que hi havia una veu interior que em deia  “tu pots, relaxa´t , tot anirà be…”   I AIXÍ VA SER !!   Al cap d’un any aquesta senyora ja no es prenia medicació i estava fantàstica i gaudint del regal de la vida.

Això em va donar molta força i desde llavors no he deixat d’estudiar altres tècniques pel meu benestar i pel benestar de les persones.Vaig fer kinesiologia emocional i transgeneracional, professora de ioga, i meditació zen, coaching, teràpia de biodescodificació, teràpia de sanació energètica  L.N.T,  PSYCH-K , reiki ( mètode usui/tibetà) , cicles femenins, Acces Consciousness ( barres d’accés a la consciència).

També va ser molt important per mi, dos viatges molt potents  que vaig fer el 2013 . Un va ser un retir de meditació al desert del Sàhara i l’altre a Mèxic per continuar despertant la consciència amb els mestres Naguals, els quals em vàren transmetre la seva sabiduria.

Després de tot aquest recorregut, puc dir que la clau de la felicitat és dins nostre, però per trobar-la, hem de ser cada cop més conscients per disfrutar de la vida plenament.

COL.LABORADOR :

Jordi Tuxans Terradas : terapeuta en quiromassatge, reflexologia podal , quantum scio  i monitor de chikung

 

Kosment ofereix teràpies per equilibrar el cos i la ment.

Et proporcionem diferentes opcions per trobar la solució als teus problemes físics, mentals o emocionals, amb la finalitat de tenir una bona salut i sentir-se millor.

A Kosment creem benestar a les persones i oferim els següents serveis:

  • Gestió d’emocions (ansietat, depressió, baixa autoestima, pors , resolució de conflictes, conflictes de parella, etc )
  • Barres Acces Counciousness
  • Teràpia corporal i energètica L.N.TAsessorament nutrició del P.H.(acideça / alcalinitat)
  • Ioga i meditació (empresa)
  • Chi Kung terapèutic (particular i empresa)
  • Risoteràpia (empresa)

 

A Kosment cuidem el teu cos i la teva ment perquè et sentis més feliç.

Com va dir  Alexander Lowen :

“La felicidad es la conciencia de la propia mejora”